Barça

Gerardo Martino anuncia que deixa de ser l'entrenador del Barça de mutu acord amb el club

Gerardo Martino ha anunciat en la sala de premsa del Camp Nou que deixa de ser l'entrenador del Barça de mutu acord amb el club. Visiblement emocionat i acompanyat pel director esportiu, Andoni Zubizarreta, el tècnic argentí ha agraït l'oportunitat que li han donat de poder entrenar el Barça i ha lamentat no haver pogut complir els objectius marcats de la temporada.

Actualitzat

Gerardo Martino ha anunciat en la sala de premsa del Camp Nou i sense torn de preguntes que deixa de ser l'entrenador del Barça de mutu acord amb el club. Visiblement emocionat i acompanyat pel director esportiu, Andoni Zubizarreta, el tècnic argentí ha agraït l'oportunitat que li han donat de poder entrenar el Barça i ha lamentat no haver pogut complir els objectius marcats de la temporada.

"Lamento profundament no haver ajudat l'equip a assolir els objectius. Ha estat un orgull molt gran dirigir aquesta institució", ha assegurat Martino, visiblement emocionat. "El club no només té un gran patrimoni futbolístic en els jugadors, també una gran qualitat humana. Admirava aquests jugadors, els admiro i els seguiré admirant", ha afegit.

Per la seva part, Andoni Zubizarreta ha agraït la feina feta per Martino en una temporada molt complicada i ha afirmat que es pot ser bona persona i bon entrenador. "El Tata deixa molts amics a Barcelona. Ha estat un any molt complicat i Martino ens ha ajudat a mantenir el nivell de l'equip", ha conclòs Zubi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut