Gerard Piqué ha demanat disculpes pels incidents al Port Olímpic (Foto: REUTERS)
Futbol

Gerard Piqué demana perdó per les seves "expressions desafortunades" cap a la Guàrdia Urbana

El jugador del Barça va ser denunciat a l'octubre per una falta de respecte a la Guàrdia Urbana després que li van posar una multa de trànsit al seu germà. Piqué, que no ha acudit al judici -no hi estava obligat en ser un cas de faltes- ha entregat a través del seu advocat una carta a la jutge en la qual reconeix que va utilitzar expressions "desafortunades".

Actualitzat

El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué s'ha disculpat avui per les expressions "desafortunades" que va proferir als agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que van multar el seu germà, en un incident pel qual la fiscal li demana una multa de 900 euros i l'acusació particular de 10.500 euros.
Al jutjat d'instrucció número 5 de Barcelona ha quedat avui vist per a sentència el judici ràpid per aquest cas, ocorregut la matinada del 13 d'octubre del 2014 en una zona d'oci del Port Olímpic de Barcelona, en què la fiscalia i l'acusació particular, exercida per la Guàrdia Urbana, acusen l'internacional blaugrana d'una falta de respecte a l'autoritat.

El jugador català ha entregat a través del seu advocat una carta a la jutge en la qual reconeix que va utilitzar expressions "desafortunades", per les quals es disculpa, reconeix que es va equivocar i es compromet a intentar que no es torni a repetir un incident semblant.

No obstant això, el futbolista al·lega en la carta que no reconeix totes les expressions que se li atribueixen en l'atestat, i que avui han ratificat en el judici els dos agents, que asseguren que els va dir que la Urbana li feia "fàstic", que el multaven perquè li tenien enveja, que posaven sancions perquè anaven a comissió i que no pagaria la multa perquè trucaria al seu cap.

Anar al contingut