Barça

Gerard Piqué abandona l'hospital i haurà de fer una setmana de repòs

Gerard Piqué, que va haver de ser ingressat a causa d'un fort cop al cap i ha passat la nit en observació després d'una topada amb Víctor Valdés durant el partit contra el Chelsea, ha abandonat aquest matí l'hospital i haurà de fer repòs durant una setmana. Segons ha anunciat el club, dins el termini establert, el jugador se sotmetrà a un nou control per valorar novament la seva situació. Es pares del central l'han anat a buscar a l'Hospital de Barcelona i posteriorment l'han traslladat a casa seva.

Actualitzat
En el minut 15 del partit contra el Chelsea, en una pilota disputada a l'àrea entre Valdés, Piqué i el davanter Didier Drogba, el central català va impactar amb el cos del porter blaugrana, que el va deixar gairebé un minut estès a terra amb un evident mareig.

Piqué va rebre atenció mèdica al terreny de joc i va poder reincorporar-se al joc, però deu minuts més tard va haver de sol·licitar el canvi en mostrar evidents símptomes de mareig.

Després de l'eliminació a mans del Chelsea en les semifinals de la Lliga de Campions, el Barcelona disposa de dos dies de festa i no tornarà a entrenar-se fins divendres que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut