George Lucas crea una nova entrega de "La guerra de les galàxies" d'animació

El director i productor George Lucas continua aprofitant el filó d'or de "La guerra de les galàxies". La saga no ha tocat sostre i el seu creador ha presentat una nova entrega titulada "The Clone Wars". Es diferencia de les anteriors per ser un film d'animació. La pel·lícula arriba als cinemes dels Estats Units el pròxim 15 d'agost i aquí a finals de mes.

Actualitzat
Les mítiques lluites amb espases làser i els personatges de sempre compartint pantalla amb nous, com per exemple l'aprenent de jedi Ashoka, que acompanya les versions digitals d'Anakin Skywalker i Obi Wan Kenobi, són algunes de les novetats d'aquesta nova entrega.

George Lucas ha assegurat que l'animació li ha permès fer una producció més lliure. "Quan vaig fer "La venjança dels Sith", vaig lamentar no poder explicar res sobre la guerra dels clons, perquè havia d'explicar la història d'Anakin. Llavors vaig pensar que seria genial poder fer alguna cosa una mica més oberta".

El productor va quedar sorprès del resultat. Va considerar que era massa bo per a la televisió i va optar per portar-lo a la gran pantalla. "The Clone War" arriba als cinemes dels Estats Units el proper 15 d'agost. Aquí haurem d'esperar fins al 29 d'aquest mes.
Anar al contingut