Estats Units

George Clooney canvia de casa per culpa de Britney Spears

El conegut actor George Clooney ha posat a la venda la seva mansió de Hollywood per allunyar-se de la seva veïna, que no és cap altra que la polèmica cantant Britney Spears. Segons publica el diari francès "Libération", Clooney es va assabentar que la Spears era la seva veïna el passat 4 de gener, quan l'artista es va tancar a casa i es va negar a entregar els seus fills. Crispat amb la persecució mediàtica que provoca diàriament la cantant, l'actor ha decidit canviar de barri i així allunyar-se'n.

Actualitzat

George Clooney ha posat casa seva a la venda per allunyar-se de Britney Spears. Segons publica el diari francès "Libération", Clooney es va assabentar que la polèmica cantant vivia a tan sols 300 metres de casa seva quan el passat 4 de gener l'artista es va tancar a casa, es va negar a entregar els seus fills i va mantenir una forta discussió amb l'exmarit.

Aquella nit l'actor va sortir de casa seva en bata en sentir que diversos helicòpters sobrevolaven el barri i va pensar que es tractava d'un presoner que s'hauria donat a la fuga, ja que, segons afegeix el rotatiu, semblaven ben bé escenes d'una pel·lícula d'acció.

Però quan va tornar a entrar a casa i va encendre la televisió va descobrir que aquest gran enrenou no l'havia provocat cap fugitiu, sinó la seva veïna. Va ser aleshores quan va decidir vendre la seva propietat i canviar-se de barri.

Anar al contingut