Espanyol

Genètica Perica vol reunir-se amb el nou accionista del club per conèixer el seu projecte

El cap visible d'aquest grup d'accionistes ha reclamat en una roda de premsa al Power8 Estadium una reunió amb el nou màxim accionista del club per conèixer quines son les seves idees de futur per al club.

Actualitzat

El grup Genètica Perica ha donat la benvinguda al nou accionista, el Rastar Group de Chen Yansheng, tot i que ha demanat una presa de contacte que encara no s'ha produït. "Felicitats, estem encantats que vingui una persona en uns moments de crisi important per al club, que necessita un bon inversor. Estem al seu costat, crec que conjuntament podem fer coses importants per al club, però ens hem de conèixer", ha dit el cap visible del grup d'accionistes Sergio Oliveró a la roda de premsa celebrada a l'estadi de l'Espanyol a Cornellà-el Prat.

Per aquest grup de seguidors blanc-i-blaus, la reunió seria "bona per a l'Espanyol i per a la unitat del club. Uns senyors se'n volen anar, uns altres volen entrar i uns altres es volen quedar. Fem un gran club i mirem cap endavant". Oliveró ha afirmat que "li volem explicar per què no volem vendre, perquè ho sentim com a nostre, un sentiment reflectit en unes acciones. Però no li posarem pals a les rodes. Si ens presenta el seu projecte, li donarem suport."

El seu percentatge d'accions

Respecte a la compra d'accions encetada aquestes últimes setmanes, el grup d'accionistes ha afirmat que "fa més de 3 anys que estem comprant accions perquè volem aglutinar l'espanyolisme de base", que ha definit com el de les famílies que han seguit al club en més d'una generació. Oliveró ha insistit que "volem que aquest tarannà es mantingui".

Sergio Oliveró ha reconegut que "l'espanyolisme de base no és suficient i que necessitem un inversor que, conjuntament amb grups com nosaltres, pugui portar l'Espanyol molt amunt". El grup es manté ferm en el seu desig de no desfer-se de la seva part de la propietat del club perquè "no som venedors d'accions, sinó compradors d'il·lusió".

Sobre quin percentatge d'accions controla, Oliveró no ho ha volgut quantificar, però ha dit que "Genètica Perica és, ara per ara, el primer accionista del club. La setmana vinent, possiblement no, ja serem el segon."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut