Barcelona

Generalitat i Ajuntament exigeixen a Renfe que redueixi les incidències i que no afectin els treballs del TGV

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona han coincidit a demanar a Renfe que posi fi a les incidències que han afectat durant les últimes setmanes el servei de rodalies i han mostrat la seva preocupació perquè aquestes incidències acabin afectant les obres del tren de gran velocitat (TGV). El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha reclamat al Ministeri de Foment, Renfe i ADIF una "resposta clara" i que "demanin disculpes" als usuaris. Nadal també s'ha queixat de la "reiteració" d'afectacions en el servei de rodalies a causa de les obres del TGV.

Actualitzat

Per la seva banda, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha expressat als responsables de l'empresa ADIF a Catalunya la seva preocupació per les "incidències" registrades a la xarxa de rodalies i els ha demanat "més control" de les obres. Segons fonts de l'Ajuntament de Barcelona, els responsables d'ADIF han assegurat a l'alcalde que aquestes avaries no afectaran els terminis d'arribada del TGV a la ciutat.

En cas que les incidències es repetissin, Hereu ha exigit que es millorin els serveis d'informació als usuaris per tal d'intentar minimitzar els efectes en un servei que, segons l'alcalde, és fonamental per a la mobilitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut