Gastronomia i cultura aranesa en la 3a edició d'Era Mongetada, que se celebrarà entre les poblacions de Bossòst i Garòs

Lleida (ACN).- La 3a edició d'Era Mongetada oferirà els dies 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre un seguit d'activitats per a tots els públics entre les poblacions de Garòs i Bossòst, amb l'objectiu de posar en valor la gastronomia, l'agricultura, la ramaderia i el patrimoni cultural de la Val d'Aran. Aquesta festa gastronòmica, que reunirà enguany dos xefs de prestigi, va néixer el 2012 per recuperar una varietat vegetal pròpia de la Val d'Aran, la mongeta de Bossòst, que aquest any ha rebut el certificat de varietat comercial per part del Ministeri d'Agricultura. La festa, que compta amb la col·laboració de prop d'una cinquantena de bars i restaurants de la zona, espera l'assistència de més de 6.000 persones.
Gastronomia i cultura aranesa en la 3a edició d'Era Mongetada, que se celebrarà entre les poblacions de Bossòst i Garòs

Gastronomia i cultura aranesa en la 3a edició d'Era Mongetada, que se celebrarà entre les poblacions de Bossòst i Garòs

Lleida (ACN).- La 3a edició d'Era Mongetada oferirà els dies 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre un seguit d'activitats per a tots els públics entre les poblacions de Garòs i Bossòst, amb l'objectiu de posar en valor la gastronomia, l'agricultura, la ramaderia i el patrimoni cultural de la Val d'Aran. Aquesta festa gastronòmica, que reunirà enguany dos xefs de prestigi, va néixer el 2012 per recuperar una varietat vegetal pròpia de la Val d'Aran, la mongeta de Bossòst, que aquest any ha rebut el certificat de varietat comercial per part del Ministeri d'Agricultura. La festa, que compta amb la col·laboració de prop d'una cinquantena de bars i restaurants de la zona, espera l'assistència de més de 6.000 persones.