Ciclisme

Gasparotto es converteix en el primer líder del Giro d'Itàlia en imposar-se a la contrarellotge

Enrico Gasparotto s'ha convertit en el primer líder del Giro d'Itàlia, després d'imposar-se en la contrarellotge inaugural. L'italià, al capdavant de l'equip Liquigas, s'ha posat la primera "maglia" rosa de líder, amb un temps de 33.35 que ha donat la victòria d'etapa al conjunt italià. La ronda italiana s'ha inaugurat amb una contrarellotge per equips entre les localitats de Caprera i La Maddalena, amb un recorregut total de 25,6 quilòmetres.

Actualitzat

L'arribada a la meta de Gasparotto també ha tingut una anècdota amb el seu company Danilo di Luca, que li ha recriminat amb una escridassada que no hagués parat, perquè pogués ser ell el que optés al liderat.

Per la seva banda, el Caisse d'Epargne, novè a l'etapa, ha fet un temps de 35.01, el mateix que el Quickstep de Bettini. La creu de la jornada ha estat per al Discovery Channel, que per culpa d'una caiguda ha hagut d'esperar el rus Iaroslav Popovitx, el seu cap de files després de la baixa d'Ivan Basso. L'equip nord-americà ha arribat a la meta als 34.27.

 

 

Anar al contingut