Gasol signa amb 29 punts la millor actuació de la temporada, però els Grizzlies tornen a perdre

Pau Gasol continua demostrant que la seva recuperació és un fet. Aquesta passada matinada, en el seu vuitè partit de la temporada, el pivot de Sant Boi de Llobregat ha signat 29 punts en 28 minuts de joc i ha recuperat 7 pilotes, però aquestes xifres no han pogut evitar una altra derrota del seu equip. Els Grizzlies de Memphis han perdut davant els Bucks de Milwaukee (96-112) i ja sumen 24 derrotes en 30 partits, el registre més pobre aquesta temporada a l'NBA.

Millor els han anat les coses a Jorge Garbajosa i José Manuel Calderón, els jugadors espanyols dels Toronto Raptors, que han contribuït decisivament a la victòria del seu equip sobre els Timberwolves de Minnesota (100-97). Garbajosa, autor de 8 punts i 10 rebots, s'ha encarregat amb èxit del marcatge de l'estrella rival, Kevin Garnett, mentre Calderón ha anotat 13 punts en els 16 minuts que ha estat en pista. La figura dels Raptors, que continuen líders de la Divisió Atlàntica, ha estat el base titular T.J. Ford, autor de 28 punts.

El partit més espectacular de la jornada ha estat el New York Knicks - Detroit Pistons (151-145), que s'ha resolt a favor dels novaiorquesos després de tres pròrrogues, fent inútils els 51 punts de l'escorta Richard Hamilton.