NBA

Gasol podria abandonar els Grizzlies en les pròximes hores i anar a un altre equip de l'NBA

Pau Gasol pot tenir les hores comptades a Memphis. Tot fa pensar que el pas del català a un altre equip de l'NBA és imminent i es podria fer en les pròximes hores. Això, si més no, és el que pensen el jugador català i el seu entorn més immediat a Memphis, que, en qualsevol cas, dóna per segur que el canvi s'acabarà fent. El que a hores d'ara és impossible de definir és a quin equip aniria a parar Gasol. Boston, Chicago i Nova Jersey sonen com a destinacions més probables.

Actualitzat

S'ha parlat de Boston i Chicago, perquè és un fet que tots dos equips hi han mostrat interès. També s'ha parlat de Nova Jersey, pel fet que Vince Carter acaba contracte aquest any i els Nets veurien amb bons ulls l'arribada d'un jugador franquícia amb un contracte llarg que podrien assumir en cas de desempallegar-se de Carter.

Però la veritat és que els jugadors de l'NBA no poden involucrar-se en aquestes negociacions, i això fa que el Pau estigui ara mateix al mercat, que hi hagi diversos equips de l'NBA que hi estiguin interessats, i que ell no en tingui cap control.

Al seu favor hi ha el fet de ser un jugador jove i un gran professional, i en contra, que té un contracte alt que s'allarga fins al 2011. Sigui com sigui, el que és clar és que el mànager general dels Grizzlies, Jerry West, està negociant ara mateix a diverses bandes, i que el canvi es pot fer efectiu en qualsevol moment. La data límit és el 22 de febrer.

Anar al contingut