Memphis

Gasol només anota 14 punts contra els Bulls en la desena derrota consecutiva dels Grizzlies

Els Grizzlies de Memphis segueixen sense aixecar el cap i aquesta matinada han encaixat la desena derrota consecutiva; aquest cop contra els Chicago Bulls per un contundent 111 a 93. En aquesta ocasió, Pau Gasol només ha anotat 14 punts i en els últims dos partits s'ha contagiat del mal joc del seu equip després de fer un bon inici de temporada, amb una mitjana de 21 punts per partit. L'arribada del veterà Hubbie Brown a la banqueta dels Grizzlies en substitució de Sydney Lowe per ara no ha estat el revulsiu esperat.

Aquesta matinada els Grizzlies de Memphis han perdut per 111 a 93, davant uns Chicago Bulls que aquesta temporada han retrobat el camí de les victòries. Ni el canvi d'entrenador dels de Memphis els ha fet guanyar. Deu derrotes consecutives, les dues últimes amb Hubie Brown a la banqueta. Pau Gasol ha anotat 14 punts, ha agafat 3 rebots, ha donat 5 assistències i ha col·locat tres taps en 28 minuts de joc. Els Grizzlies són la creu de la moneda. La cara, uns brillants Dallas Mavericks, que en deu partits encara no han vist la derrota. El canadenc Steve Nash, amb 30 punts, ha liderat els texans a la victòria enfront els Nets de Nova Jersey, per 88 a 96. L'alemany Dirk Nowitzki ha contribuït amb 18 punts i 12 rebots en el triomf de l'equip més en forma. Pels de Nova Jersey, el millor ha estat Jason Kid, que a més de donar 13 assistències, ha anotat 22 punts i ha agafat 9 rebots. Michael Jordan ha jugat aquesta matinada el partit número 1000 de lliga regular a l'NBA. Els 18 minuts que ha estat en pista, ha contribuït a l'esforç col·lectiu amb 8 punts i 5 rebots. Els Wizards han guanyat els Heat de Miami clarament, 95 a 65, i ja sumen 6 victòries en 10 partits. Els Pistons de Detroit i els Denver Nuggets han establert un rècord negatiu a l'NBA. Des que es va establir un temps límit de possessió de pilota, l'any 1954, en cap partit s'havien anotat tants pocs punts al descans: 29 a 28. Al final, ha guanyat Detroit per 74 a 53. La cistella més brillant l'ha aconseguida un espectador des del mig del camp, al Madison Square Garden de Nova York. Una cistella que l'ha fet guanyar 1 milió de dòlars. Potser als Knicks els haguessin anat bé els seus serveis. En un final molt ajustat, han perdut contra els Sixers de Filadèlfia per 92 a 93.