Gasol és l'autèntic pilar dels Lakers aquesta temporada. (Foto: Reuters)
NBA

Gasol no serà traspassat i fins i tot podria renovar amb els Lakers

Els Lakers han fet un gir de 180 graus i han passat de voler traspassar Pau Gasol a pensar de renovar-lo quan acabi la temporada ja que el pivot català acaba contracte i es converteix en agent lliure. El director esportiu de la franquícia, Mike Kupchak, ha dit en una entrevista al web dels Lakers que "quan arribi l'1 de juliol tindrem l'oportunitat d'allargar el seu contracte i, si no, ell tindrà altres opcions".

Actualitzat

Els Lakers han fet un gir de 180 graus i han passat de voler traspassar Pau Gasol a pensar de renovar-lo quan acabi la temporada, ja que el pivot català acaba contracte i es converteix en agent lliure.

El director esportiu de la franquícia, Mike Kupchak, ha dit en una entrevista al lloc web dels Lakers que el pivot de Sant Boi no serà traspassat abans que es tanqui el mercat el pròxim 20 de febrer un cop acabat el partit de les Estrelles i ha afegit que "quan arribi l'1 de juliol tindrem l'oportunitat d'allargar el seu contracte i, si no, ell tindrà altres opcions".

El director esportiu de l'equip angelí, a més, ha lloat la feina de Gasol en uns Lakers molt condicionats per les lesions: "Està jugant a un gran nivell i no hi ha raons per pensar que no ho continuï fent." Fins i tot ha predit que el gran dels Gasol estarà al "Hall of Fame" dels Lakers, una distinció només reservada als mites del club.

 

Anar al contingut