NBA

Gasol es perdrà segurament el duel contra els Grizzlies de Navarro

El Lakers han perdut dos dels sis partits que han jugat des que es va lesionar Pau Gasol. Per això no és estrany que comptin els dies que falten per al seu retorn. Phil Jackson, l'entrenador, l'ha descartat per al partit d'aquesta matinada contra els Bobcats, i el de Sant Boi també es perdrà, segurament, el partit contra els Grizzlies de Navarro. Si tot va bé, Gasol tornarà al costat de Bryant la matinada de dilluns en el partit contra els Wizards. Així doncs, no podrem veure el duel entre dos bons amics com són Gasol i Navarro.

Actualitzat

El tècnic dels Lakers, Phil Jackson, ha descartart la participació de Pau Gasol en el partit contra els Bobcats de Charlotte, i s'ha mostrat molt poc esperançador pel que fa a la seva reaparició en el partit contra el seu exequip, els Grizzlies de Memphis, de divendres. L'entrenador ha explicat que Gasol es recupera sense problemes del seu esquinç de turmell "moderat" i no ha sofert cap recaiguda.

En la plantilla dels Lakers, uns altres tres jugadors es troben apartats de les sessions d'entrenament a causa de lesions. El pivot Chris Mihm va fer exercicis físics al marge de l'equip al costat de l'entrenador ajudant Jim Cleamons, mentre que l'aler Trevor Ariza ha completat una suau sessió de tir, encara que no se n'espera la reaparició fins al començament de les eliminatòries pel títol. Un dels més esperats, el pivot Andrew Bynum, podria tornar a jugar amb l'equip poc abans del 15 d'abril, data en què conclourà la temporada regular.

Anar al contingut