Gavà

Gas Natural atribueix l'explosió de Gavà a problemes en un altre servei

Gas Natural creu que un possible mal funcionament d'un altre servei podria estar al darrere de l'explosió al barri de Ca n'Espinós, a Gavà. A l'espera que conclogui la investigació que ha d'aclarir les causes de la deflagració, la companyia assegura que les revisions dels edificis sinistrats estaven al dia i que els tècnics n'havien fet el manteniment un mes abans. Un total de sis persones van morir en l'explosió. Encara hi ha catorze persones hospitalitzades, vuit molt greus i sis de greus.

Actualitzat
Gas Natural ha assegurat que compleix escrupolosament amb les inspeccions de la xarxa cada dos anys. En el cas de Ca n'Espinós, els tècnics havien fet feia un mes la revisió pertinent sense que s'advertís cap problema. Per aquest motiu, la companyia creu que una incidència en un altre servei va acabar afectant el de gas. Alguns testimonis de l'explosió van explicar que moments abans s'havia produït una fuita d'aigua.

La companyia admet que els accidents succeeixen tot i que, un fet tan greu com el de Gavà, convida a reflexionar per veure què es pot millorar, sobretot pel que fa a la seguretat.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut