Sant Cugat del Vallès

Garmendia defensa les escoles de negocis i la recerca com a eina contra la crisi

Creapolis és el nom del parc d'innovació que l'escola de negocis Esade ha estrenat a Sant Cugat del Vallès i que s'ha inaugurat oficialment aquest dimecres. Funciona des del març passat i ja compta amb una quarantena d'empreses residents, entre les quals hi ha el BBVA o Laboratoris Esteve. El complex combina l'escola de negocis tradicional amb el parc empresarial, per fomentar sinergies entre les dues bandes. Aquest és un dels valors que n'han destacat en la inauguració la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, el conseller d'Innovació i Empresa, Josep Huguet, i l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

Actualitzat
La ministra Garmendia ha fet un reconeixement públic "d'un dels lideratges que tenim a Espanya, que és el de les escoles de negocis" i que, quan uneixi formació i empresa "podrà complementar la posada en marxa del país i tindrà una rendibilitat social i econòmica que veurem a curt termini".

El conseller Huguet, per la seva banda, ha destacat que Crepaolis "és un exemple d'espai on les empreses del futur creixeran i col·laboraran en tecnologia, ciència i direcció".

I l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recorder, ha elogiat el "model integrador" que suposa Creapolis.

Anar al contingut