El regidor de la CUP a Barcelona Josep Garganté, en una imatge d'arxiu (ACN)
El regidor de la CUP a Barcelona Josep Garganté, en una imatge d'arxiu (ACN)
Barcelona

Garganté es querella contra un mosso per un cop de porra durant les protestes a Gràcia

El regidor de la CUP a Barcelona denuncia un agent antiavalots per haver-lo agredit "sense cap justificació" després del desallotjament del Banc Expropiat

RedaccióActualitzat

El regidor de la CUP Capgirem Barcelona Josep Garganté s'ha querellat contra un agent dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra per haver-lo agredit "sense cap justificació" en una de les protestes pel desallotjament del Banc Expropiat. Garganté assegura que, el 29 de maig, l'agent li va clavar un cop de porra, cosa que li va provocar un hematoma a l'esquena, mentre es manifestava a l'entorn del local de la Travessera de Gràcia. Garganté va ensenyar l'hematoma des del seu perfil de Twitter.

Un manifestant va gravar l'actuació del mosso i també com Garganté s'acostava a l'agent per obtenir el seu número d'identificació, un codi alfanumèric que els antiavalots porten imprès a l'esquena de l'uniforme. El vídeo està penjat a les xarxes.

Agresión al Concejal de la CUP Josep Gaganté from Antigonia, nexo informativo on Vimeo.

En un comunicat, els cupaires denuncien la "impunitat de les agressions" de la Brigada Mòbil dels Mossos i també la "sistemàtica impossibilitat" d'identificar els agents implicats.

Anar al contingut