Badalona

García Albiol reclama una resposta judicial a la "xuleria" dels regidors de Badalona

El líder del PP català en fa responsables els socialistes per haver permès que governés la CUP

Actualitzat

L'actitud dels càrrecs de l'Ajuntament de Badalona ja ha estat criticada pel líder del PP Català i exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que confia, ha dit, que hi hagi una resposta per part de la justícia a l"la xuleria i el desafiament" dels regidors de desobeir el jutge i atendre els ciutadans al consistori. Albiol ha fet responsables del que està passant els socialistes per haver permès que governés la CUP.

"Em sembla que és previsible. Badalona està governada per la CUP i Podem, i aquest tipus de numerets i aquelarres formen part de l'escenificació. No em sorprèn, però em fa força pena per Badalona que hagi de ser centre d'atenció per aquest tipus d'espectacles que són propis de 'jaimitades'".

En declaracions a RAC1, el dirigent del PP ha qualificat de "despropòsit i disbarat" l'acció i ha opinat que aquests "actes de xuleria i desafiament públic han de tenir algun tipus de resposta", encara que "és al jutge a qui correspon prendre algun tipus de mesura, si ho considera oportú". García Albiol ha carregat especialment contra el tinent d'alcalde, José Téllez:

"No m'agrada que s'inhabiliti cap polític, però sí que penso que quan algú té una actitud tan desafiadora i 'xulesca', com el tinent d'alcalde estripant el document davant dels mitjans de comunicació, actuant com si fos l'Oest, sí que hi ha d'haver algun tipus de reacció per part de la justícia, perquè, si no, acabarem convertint aquest país en una selva."

 

García Albiol esborra un tuit sobre el "Polònia" de TV3

Enmig de la polèmica, el líder del PPC, Xavier García Albiol, ha repiulat un tuit del programa "Polònia" de TV3 i hi ha afegit tres icones de pistoles:
 


Una estona després, aquest tuit ha estat esborrat i ha aparegut aquest altre amb icones diferents i que fa referència a un altre tuit del programa de sàtira política:
 
També a Twitter, García Albiol ha carregat contra els PSC de Badalona: 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut