El ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón. (Foto: EFE)
El ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón. (Foto: EFE)
Madrid

Gallardón s'autodescarta: "No seré en la vida política res que no sigui ministre de Justícia"

El ministre de justícia, Alberto Ruiz Gallardon, s'ha autodescartat com a successor de Mariano Rajoy al capdavant del PP, mentre un sector del del seu partit el veu com el possible relleu per liderar el partit i els rumors cada cop l'assenyalen amb més força.

Actualitzat
El ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, s'ha autodescartat com a successor de Mariano Rajoy al capdavant del PP, mentre un sector del del seu partit el veu com el possible relleu per liderar el partit i els rumors cada cop l'assenyalen amb més força. Gallardón s'ha mostrat així de contundent abans d'entrar als cursos d'estiu d'El Escorial: "Ja no seré en la vida política res que no sigui ministre de Justícia".

Gallardón ha recordat que Rajoy el va cridar per formar part del seu executiu quan feia molt poc que havia estat triat per tercer cop consecutiu com a alcalde de Madrid, que ho va acceptar i agrair. Però ja aleshores tenia clar, com ho té ara -assegura-, que aquesta seria la seva "última responsabilitat política". "Ja no seré a la vida política res que no sigui ministre de Justícia", ha insisitit, "aquest és el meu últim càrrec de responsabilitat".

Pel que fa al "cas Bárcenas", el ministre ha destacat que creu que el PP ha de ser més transparent que mai, si hi ha alguna sospita de pagaments de sobresous comptabilitat B.
Anar al contingut