Gallardón intervé en la convenció del PP a Valladolid.
Gallardón intervé en la convenció del PP a Valladolid.
Valladolid

Gallardón respecta la manifestació contra la Llei de l'Avortament, però no la pensa modificar

El ministre Gallardón s'ha mostrat contundent en la defensa de la reforma de la Llei de l'Avortament que ell mateix ha impulsat i que, justament aquest dissabte, ha portat desenes de milers de persones a protestar al carrer. En la convenció del PP que es fa a Valladolid, el titular de Justícia ha assegurat que no pensa abdicar del seu compromís per tirar endavant aquesta reforma.

RedaccióActualitzat

El ministre Gallardón s'ha mostrat contundent en la defensa de la reforma de la Llei de l'Avortament que ell mateix ha impulsat i que, justament aquest dissabte, ha portat desenes de milers de persones a protestar al carrer.

En la convenció del PP que es fa a Valladolid, el titular de Justícia ha assegurat que no pensa abdicar del seu compromís per tirar endavant aquesta reforma. Alberto Ruiz-Gallardón s'ha vist finalment obligat a tractar aquest tema en la convenció, tot i que no figurava en el programa, ja que el partit l'està debatent internament per la polèmica que ha generat també entre els populars.

Gallardón ha expressat el "màxim respecte" per a la manifestació contra la reforma de la Llei de l'Avortament, però ha recalcat que l'acció del govern la marca "el vot a les urnes". "El màxim respecte sempre per qualsevol tipus de manifestació, sigui coincident o discrepant del que, en aquest cas, i així ho han manifestat en les últimes eleccions, és l'opinió majoritària dels ciutadans espanyols", ha dit.

En la seva intervenció a la convenció del PP, el titular de Justícia ha refermat que no hi haurà "cap insult, gest o desqualificació" que el faci abdicar del seu compromís de complir el programa electoral del PP i regular i garantir el dret de la dona i també el del concebut i no nat.

Anar al contingut