Un operari de Bassols Energia canvia un dels comptadors elèctrics que hi ha en un domicili per altres d'intel·ligents. Imatge cedida aquest dij…
Un operari de Bassols Energia canvia un dels comptadors elèctrics que hi ha en un domicili per altres d'intel·ligents. Imatge cedida aquest dijous 6 d'octubre de 2016. Primer Pla. (Horitzontal)

Gairebé tots els clients de la gironina Bassols Energia tenen comptadors intel·ligents

ACN Olot.-Prop del 100% de clients de la distribuïdora d'electricitat Bassols Energia disposen d'un comptador intel·ligent. L'empresa d'Olot haurà instal·lat aquest any 20.600 dispositius més, el que suposa que un 96% dels consumidors que té repartits entre la Garrotxa i el Pla de l'Estany tinguin un aparell intel·ligent. Aquesta xifra supera, de llarg, l'objectiu de l'estat espanyol (que és d'un 70% en acabar aquest any) i compleix amb la llei que preveu que al 2018 tots els comptadors siguin intel·ligents. Aquests nous dispositius permeten una lectura més detallada del consum elèctric de cada consumidor, gràcies a un nou sistema de telegestió, que, a més, fa que el client pugui optimitzar molt millor els seus hàbits de consum i la potència que tingui contractada.

El recanvi de tot el parc de comptadors ha anat acompanyat d'una inversió tecnològica per poder fer lectures des de la mateixa pàgina web de l'empresa. Així també s'agilitzen els processos administratius i es pot resoldre de manera més eficaç qualsevol problema de subministrament.

Anar al contingut