Palau-solità i Plegamans

Futur incert per als treballadors de la planta de BASF, que ha anunciat que tanca

El centenar de treballadors de la multinacional química BASF de Palau-solità i Plegamans negocien el seu futur laboral després que l'empresa hagi anunciat que tanca.

Actualitzat
Amb l'anunci del tancament de la planta de BASF de Palau-Solità i Plegamans, els 99 treballadors de la multinacional negocien ara les seves condicions laborals. L'empresa els ofereix l'opció de traslladar-se a altres plantes que BASF té al centre d'Espanya.

Direcció i comitè d'empresa estan en la fase inicial de les negociacions per aclarir el futur del centenar de treballadors afectats. Tot i l'anunci de tancament, el comitè aposta per la continuïtat més enllà del sis mesos que es preveu que duraran les negociacions. El consistori s'ha informat de la situació particular de cadascun dels afectats i s'ha ofert per ajudar-los a incorporar-se a altres feines o a cursos de formació per a altres oficis.

La continuada desacceleració del mercat de la construcció és la causa directa del tancament d'aquesta planta, que bàsicament elabora productes d'aquest sector, i no és el primer que s'anuncia als polígons industrials de Palau-solità i Plegamans.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut