"FUNGI", una comunitat tocada del bolet

Televisió de Catalunya i Stor Fisk estan enllestint "Fungi", una comèdia de situació animada que tracta sobre una comunitat de veïns la vida dels quals gira entorn dels bolets.

Segons explica el director executiu de la sèrie, Pablo Jordi, "L'objectiu final de Fungi és que els nens i les nenes s'interessin pel món que els envolta, ja que a vegades a la ciutat no sabem qui viu a sobre o a sota nostre. Volem donar una visió màgica del dia a dia i de la vida en societat a través de l'humor i de les aventures".

"Fungi" és una sèrie d'animació 2D de 26 episodis de 7 minuts i va dirigida a nens i nenes de 4 a 8 anys. És una coproducció de Stor Fisk, Televisió de Catalunya i Top Draw Animation, amb el suport de l'ICAA, l'ICEC i Media Desarrollo.


Sinopsi:
Max i Frida viuen en una comunitat de veïns sota terra. Tota la comunitat viu al voltant dels bolets: uns els cultiven, altres els cuinen, altres en fan xampú, teixits i moltíssimes coses més. La sèrie segueix el dia a dia d'aquesta comunitat a través de les seves aventures, jocs i fantasies tant a sota terra, on tenen les cases, com a l'exterior, on surten per divertir-se i per contactar amb altres comunitats.


Fitxa tècnica:

Direcció:
Pablo Jordi Atienza i Veronica Lassenius
Guió: Andrew Brenner
Producció executiva: Pablo Jordi Atienza
Producció delegada: Xavier Romero i Oriol Sala-Patau
Direcció d'animació: David Borrull
Música original: Ivan Llopis i Banjo Music
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut