Fundesplai mobilitza més de 10.500 nens i nenes amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants

ACN Barcelona.-La Fundació Catalana de l'Espai (Fundesplai) ha mobilitzat més de 10.500 infants coincidint amb del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que celebra aquest diumenge. Entre divendres i aquest diumenge, l'entitat ha reivindicat amb diversos actes i tallers el valor educatiu de l'educació en el lleure, la participació i la igualtat d'oportunitats en la infància. 45 escoles ho van celebrar divendres al migdia, amb un acte conjunt en el qual els alumnes van ballar simultàniament i des dels seus centres el 'lib dub' de la cançó "L'Escola que volem". Per la seva banda, una trentena d'esplais han organitzat actes arreu del territori durant tot el cap de setmana.

Aquest diumenge diversos esplais han tallat els carrers de diversos municipis per recuperar espais per al lleure i els jocs dels infants. Per exemple, aquest diumenge a Sant Andreu de la Barca, entre les 10 i les 13h, l'Esplai Pingüí ha tallat un tram de 200 metres de l'avinguda de la Constitució, on més de 300 infants i joves de l'esplai i de la població han pogut reivindicar els seus drets i han fet jocs i activitats i gaudir d'una actuació de l'animador infantil Jaume Barri.

Anar al contingut