Actualitat blaugrana

Frank Rijkaard no ha repetit cap alineació aquesta temporada

L'habitual fotografia que el Barça, com tots els equips, es fa abans dels partits no s'ha repetit cap vegada aquesta temporada. Frank Rijkaard sap que té una plantilla molt àmplia i que totes les peces són de gran qualitat. Això, sumat a l'esforç del Mundial, a una pretemporada poc adequada i a un calendari que pot ser llarg, ha fet que el tècnic holandès hagi recuperat el sistema de rotacions que en temporades anteriors, sense tants efectius i amb més jugadors lesionats, no era viable. Fins ara només Deco ha estat titular en tots els partits.

Actualitzat

Ara sí que ho és. En deu partits oficials, cap alineació igual. Només un jugador ha estat intocable, de moment. El portuguès Deco ha estat sempre titular. A la porteria, Valdés és el número 1 i, només en la tornada de la Supercopa espanyola, va cedir el lloc a Jorquera. Tres jugadors més han deixat de ser titulars una sola vegada. Puyol va descansar en la segona jornada contra l'Osasuna. I Ronaldinho i Eto'o s'han perdut un partit cadascun, tot i que, en aquest cas, va ser per lesió.

La resta de jugadors saben que poden entrar en les rotacions en qualsevol moment. Al lateral esquerre, Gio i Sylvinho han alternat fins ara titularitat i suplència. Márquez i Zambrotta són gairebé fixos, però també han tocat la banqueta en benefici de Belletti, Thuram i Oleguer.

Al mig del camp, Xavi, Iniesta, Motta i Edmílson es reparteixen les dues places d'acompanyant de l'omnipresent Deco.

A la davantera, sense Eto'o, Gudjohnsen i Saviola són els recursos, i Ezquerro és l'únic que encara no ha debutat. Ronaldinho és l'intocable. Messi i Giuly s'han repartit fins ara la banda dreta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut