Actualitat blaugrana

Frank Rijkaard farà canvis a l'equip en el partit d'aquesta nit contra el Panionios

Mario Bermejo és la novetat al Barça que aquest vespre rep el Panionios grec en la tornada de la segona ronda de la Copa de la UEFA. L'equip blaugrana té una renda de 3 gols del partit d'anada, que va guanyar 0-3. L'entrenador blaugrana, Frank Rijkaard, també ha entrat a la llista Ramon Ros, a més de Gerard López i Ricardo Quaresma, que estaven lesionats. En canvi, Puyol i Cocu descansaran. Frank Rijkaard aprofitarà, doncs, el partit d'aquest vespre per fer canvis a l'equip. Gerard López, per exemple, ja s'ha ofert per jugar a la posició de Ronaldinho si el seu entrenador ho troba adient. El partit Barça-Panionios comença a un quart de deu del vespre i, com a acte previ, la festa tindrà un altre cop el títol "Camí a Göteborg" i hi haurà productes gastronòmics suecs.

Frank Rijkaard farà servir el partit contra el Panionios per trobar el jugador que recuperi l'esperit de lideratge de Ronaldinho. Luis Enrique sembla el principal candidat, però hi ha molts dubtes. Gerard, que torna tres setmanes després de la lesió al cartílag del genoll dret, també es veu amb cor d'agafar el timó de l'equip. Rüstü s'entreveu també com a titular sota els pals, com en els dos últims partits de la UEFA, i és que, amb el 0-3 de l'anada, el partit serà una bona oportunitat per veure com responen els jugadors amb menys presència. Quaresma, recuperat de l'eloganció als músculs isquiotibials, també podria tenir minuts.