Paco Marhuenda, director del diari "La Razón"
Paco Marhuenda, director del diari "La Razón"
Madrid

Francisco Marhuenda i el president del diari "La Razón", investigats per coaccions

Mauricio Casals i Marhuenda haurien coaccionat Cristina Cifuentes perquè no portés a Anticorrupció el cas del Canal de Isabel II

RedaccióActualitzat

L'operació contra la presumpta gestió fraudulenta de l'empresa pública Canal de Isabel II s'ha eixamplat aquest dimecres, amb la imputació de Francisco Marhuenda, director de "La Razón", i el president d'aquest diari, Mauricio Casals.

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, que s'encarrega d'aquest cas, està investigant les suposades coaccions que Marhuenda i Casals haurien exercit sobre la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, perquè no denunciés aquest cas a Anticorrupció.

Segons la investigació, tots dos ho haurien fet per defensar Edmundo Rodríguez, conseller delegat del diari i detingut aquest dimecres com a estret col·laborador d'Ignacio González. Rodríguez va tenir un paper clau en la compra d'una empresa brasilera, Emissao Engenharia e Construçoes, per 21 milions d'euros.

La compra, que tenia la intenció de convertir aquesta empresa en la filial iberoamericana de Canal de Isabel II, va ser ruïnosa, perquè un any després el valor de l'empresa era només de 5 milions d'euros.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut