Madrid

Francisco Camps podria estar implicat en la suposada trama de corrupció del PP

En la seva edició d'avui, "El País" publica que la fiscalia ha implicat el president valencià, Francisco Camps, en la presumpta trama de corrupció que ha esquitxat el seu partit, el PP. En les gravacions que s'han aportat sobre el cas hi ha una frase d'una imputada que parla del pagament de 30.000 euros en vestits per a Francisco Camps. El jutge Baltasar Garzón n'ha investigat tres factures. El diari també diu que Anticorrupció ha trobat indicis de delicte en tres diputats d'Esperanza Aguirre. Un d'ells seria el president de la comissió d'investigació del presumpte cas d'espionatge del PP, Benjamín Martín, que va abandonar el càrrec ahir.

Actualitzat
La investigació de mitjans de comunicació com "El País" sobre la suposada trama de corrupció del PP també mereix una ullada a la que realitza "El Periódico". Aquest dijous publica que el principal imputat, Francsico Correa, va treballar pels populars més temps del que admet Mariano Rajoy.

El 9 de febrer Rajoy es va afanyar a aclarir que el 2004, tan aviat com va agafar les regnes del partit, va trencat les relacions amb Correa. Segons el diari, però, el PP va seguir treballant amb Passadena Viajes, una de les firmes de Francisco Correa, almenys fins al 2005. Passadena Viajes es va encarregar de la caravana electoral de l'euroreferèndum i de la precampanya de les eleccions basques.
Anar al contingut