València

Francisco Camps nega el finançament il·legal del PP valencià

Després de la confessió de Ricardo Costa, l'expresident de la Generalitat Valenciana diu que mai ha donat "cap ordre per a una actitud irregular en cap àmbit"

RedaccióActualitzat

Francisco Camps ha negat "rotundament" les acusacions de finançament irregular del PP valencià. Després de la confessió de l'ex-secretari general del partit Ricardo Costa, l'expresident de la Generalitat Valenciana diu que mai ha donat "cap ordre per a una actitud irregular en cap àmbit".

Camps ha desmentit que el PP valencià hagi finançat de manera irregular les campanyes electorals municipals i autonòmiques del 2007 i les generals del 2008, motiu de judici a l'Audiència Nacional en el marc del cas Gürtel:

"Jo nego el finançament il·legal del Partit Popular. (...) Em sembla del tot inexplicable per al sistema judicial espanyol que, vuit anys després de començar aquesta qüestió, després d'haver tancat una instrucció, no haver estat cridat absolutament per a res i que, en l'última setmana, només escolti constantment el meu nom. (...) És impossible que mai ningú pugui dir res de mi, perquè mai no vaig donar ni una ordre per a una actitud irregular en qualsevol àmbit."

         
Camps ha explicat als periodistes que el 2009, quan van començar a sortir informacions sobre el presumpte finançament del PP valencià, "vaig preguntar-ho a les persones que havien dut aquelles campanyes, i m'ho van negar rotundament".

Camps treballa ara al Consell Jurídic Consultiu, però tots els grups de les Corts Valencianes, també el PP, s'han posat d'acord per debatre aquest dijous la seva renúncia.

ARXIVAT A:
CorrupcióPP
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut