Camps entrant en el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, en una imatge d'arxiu. (Foto:Reuters)
Camps havia estat citat a declarar, també per escrit, al novembre, però no se'l va poder localitzar. (Foto: Reuters)
Palma

Francisco Camps haurà de comparèixer com a testimoni en el "cas Nóos" en un despatx oficial i incomunicat

El jutge ha comunicat a l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, que haurà de declarar com a testimoni en el "cas Nóos" en un despatx oficial davant la secretària de l'instructor, José Castro. El magistrat no va aconseguir localitzar Camps aquest diumenge, quan havia de declarar per escrit sobre aquest cas.

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, haurà de declarar com a testimoni del "cas Nóos" en un despatx oficial de la seva elecció, incomunicat de l'exterior i en presència de la secretària de l'instructor, José Castro. El jutge ha emès una providència en què estableix les condicions en les quals testificarà per escrit l'exlíder dels populars valencians.

Castro considera pertinents les preguntes dirigides a Camps que li formula la Fiscalia Anticorrupció i Manos Limpias. El jutge afirma que, a partir de les respostes de l'expresident, es requerirà a les acusacions perquè puguin plantejar "repreguntes".

Aquest cap de setmana, el jutge va interrogar altres testimonis, però no va poder localitzar Francisco Camps, tot i que la policia judicial es va presentar en diferents ocasions a casa seva. Camps va assegurar que havia passat aquests dies al seu domicili de València i que ningú va anar a citar-lo.

 

 

 

Anar al contingut