València

Francisco Camps diu que només té un compte amb 900 euros i Rita Barberà un cotxe de fa 21 anys

El butlletí oficial de les Corts Valencianes publica les declaracions de béns dels diputats. El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, diu que té un patrimoni escàs: un compte corrent propi amb 900 euros, un altre de compartit amb 8.000 euros, la meitat d'un pis de 110.000 euros i un cotxe de la marca Saab del 1995. Segons el butlletí, l'alcaldessa de València, Rita Barberà, no té propietats immobiliàries però els seus béns s'eleven a gairebé 300.000 euros. També acredita un cotxe Lancia Delta de més de 20 anys.

Actualitzat
Els béns dels diputats de les Corts Valencianes ja són públics i es poden trobar a internet. El butlletí oficial revela el patrimoni de tots els parlamentaris.

D'entre els diversos patrimonis destaca el del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps: un compte corrent propi amb 900 euros, un altre de compartit amb 8.000 euros, la meitat d'un pis de 110.000 euros i un cotxe de la marca Saab del 1995. 

Barberà acredita un cotxe de fa 21 anys 

Segons el butlletí, l'alcaldessa de València, Rita Barberà, no té propietats immobiliàries però els seus béns s'eleven a gairebé 300.000 euros. Té títols de valors en diversos bancs i empreses, dos plans de pensions, comptes corrents, un préstec personal de 12.000 euros i un cotxe Lancia Delta de fa 21 anys.

Els altres béns que també criden l'atenció són els del vicepresident de la Generalitat Valenciana, Juan Cotino, que acredita uns dos milions d'euros entre accions, empreses i comptes bancaris. A més és titular d'un habitatge heretat amb un valor cadastral que no arriba als 8.000 euros.

Pacte de transparència


Amb la publicació d'aquest béns i els de la resta de diputats valencians s'ha oficialitzat l'acord en favor de la transparència a què es va comprometre la cambra autonòmica el desembre passat.

De fet, la relació de béns i activitats dels parlamentaris ja eren a les Corts. La diferència és que ara aquesta informació és a l'abast de tots els ciutadans.

Els grups de l'oposició es van avançar i els seus patrimonis ja es van fer públics fa un temps als webs dels seus partits.
Anar al contingut