Barcelona

Francesc Homs s'encara amb el fiscal del 9-N als passadissos del Palau de Justícia

Sánchez Ulled no li ha fet cap pregunta en la vista oral i Homs li ha retret falta de coratge quan se l'ha trobat als passadissos

RedaccióActualitzat

Al judici del 9-N, aquest dimecres la notícia ha saltat als passadissos en una pausa de la vista oral, quan Francesc Homs i el fiscal Emilio Sánchez Ulled s'han enganxat: el diputat del PDeCAT li ha retret falta de coratge per preguntar i l'altre li ha vingut a dir que ja li agradaria un cara a cara al Tribunal Suprem. Ha estat Homs el que s'ha adreçat a Sánchez Ulled, que li ha replicat:

Francesc Homs: "No tens coratge per interrogar-me."

Emilio Sánchez Ulled: "Demana que m'ascendeixin al Suprem i allà ho podré fer."

El fiscal havia declinat poca estona abans interrogar Homs, al·legant que està acusat pels mateixos fets en el judici que ha d'afrontar davant del Tribunal Suprem. Precisament aquest mateix dimecres s'ha sabut que aquest judici començarà el 27 de febrer. Quan ha sentit el fiscal dient això, Homs ha exclamat: "Quina llàstima!", i poca estona després ho ha tornat a dir a Twitter, i atribuint por a la fiscalia:

 


 

Homs no està acusat en el judici que s'està fent ara perquè, com a diputat al Congrés, és aforat. Davant del Tribunal Suprem els papers d'Homs i Mas s'invertiran: el primer serà l'acusat i Mas hi intervindrà com a testimoni. Homs també havia demanat que s'interrogués Mariano Rajoy però el Suprem ho ha rebutjat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut