París

France Télécom relleva el seu president per l'onada de suïcidis entre els treballadors

El president i director general de France Télécom, Didier Lomard, plega després que 25 treballadors de la companyia francesa es van suïcidar. Lombard va ser molt criticat per un reajustament intern de l'empresa que va angoixar nombrosos treballadors. El substituirà el número 2, Stephane Richard.

Actualitzat
El grup francès France Télécom ha anunciat el relleu del seu president i director general, Didier Lombard, després de l'onada de suïcidis entre treballadors de la companyia. 

Lombard ha proposat abandonar el càrrec al consell d'adminstració de l'empresa i serà substituït per l'actual número 2 de la companyia, Stéphane Richard.

La tasca de Lombard va generar una allau de crítiques per les mesures de reajustament intern que van provocar l'angoixa de molts dels seus treballadors, 25 dels quals van acabar suïcidant-se.

El mateix govern francès hi va intervenir demanant a l'empresa que millorés les condicions de seguretat laboral i previngués les situacions d'estrès. Ara, Lombard assegura que ha decidit marxar per l'interès del grup empresarial.

Anar al contingut