Handbol

França i Suècia esperen Espanya en una duríssima segona fase

Espanya ballarà amb les més lletges en la segona fase de l'Europeu d'handbol que se celebra aquests dies a Noruega. L'equip de Juan Carlos Pastor s'enfrontarà a França, Suècia i Islàndia sense marge d'error, ja que només els dos primers del grup -el completen Hongria i Alemanya- passen a semifinals. El primer partit contra els "blues" serà determinant per saber quines són les opcions d'un equip que, ara per ara, està preocupat per l'estat de l'abductor de Mariano Ortega.

Actualitzat

La imbatuda França serà el primer i més difícil escull en el camí d'Espanya en l'Europeu. Els de Juan Carlos Pastor es van refer de l'ensopegada davant Hongria i no poden permetre's una nova derrota davant els "blues" en el primer partit de la segona fase. Espanya té l'obligació de guanyar els francesos per intentar aconseguir una plaça de semifinals.

Ara bé, amb França no s'acabarà el complicat viacrucis dels espanyols, ja que després arribaran Suècia i Islàndia. Tres victòries en aquests tres partits li obririen a Espanya les portes de les semifinals. De moment, la principal preocupació de Juan Carlos Pastor no són pas els possibles emparellaments, sinó saber si podrà comptar amb el jugador de l'Aragó Mariano Ortega, amb problemes als abductors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut