Eurocopa 2004

França empata a dos amb Croàcia, amb un gol polèmic de David Trezeguet

França, líder del grup B, no ha pogut confirmar la seva classificació per a quarts de final, i ha patit per aconseguir un empat a dos davant Croàcia. Els francesos s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Tudor en pròpia porteria, però la selecció d'Otto Baric ha capgirat el marcador en cinc minuts, amb gols de Rapaic i Prso. Finalment, en el minut 64, Trezeguet, ajudat per la mà, ha aconseguit l'empat a dos definitiu.

Els de Santini s'han avançat en el marcador en una acció afortunada. Igor Tudor ha introduït en la seva pròpia porteria una centrada de Zinedine Zidane. Els croats han trigat a reaccionar. En la represa, el panorama ha canviat radicalment. França s'ha relaxat i Croàcia, en quatre minuts, ha capgirat el marcador. Silvestre ha comès penal sobre Rosso, i Rapajc s'ha encarregat de transformar-lo. Barthez, que dies enrere havia aturat un penal a Beckham, no ha pogut fer res per evitar l'empat dels balcànics. Una altra errada en defensa, en aquest cas de Desailly, ha propiciat el segon gol de Croàcia, obra de Dado Prso. Als croats se'ls ha escapat el partit de les mans per una altra errada de Tudor. David Trezeguet, ajudat per la mà, se n'ha aprofitat i ha establert el definitiu 2-2.