MUNDIAL COREA I EL JAPÓ

França dóna la sorpresa en perdre amb el Senegal per 0 a 1 en el partit inaugural

Sorpresa en el partit inaugural. Després de la cerimònia d'inauguració de 40 minuts, s'ha disputat el primer partit d'aquest mundial, que ha enfrontat les seleccions de França i el Senegal i que ha acabat inesperadament, amb la victòria del conjunt senegalès contra la campiona per 0 a 1. El gol ha arribat en el minut 29, obra de Papa Bouba Diop.

El jugador de la selecció senegalesa Papa Bouba Diop ha aprofitat una gran passada de la mort de Diouf per convertir-se en el primer protagonista del partit inaugural del Mundial, en marcar l'únic gol, en el minut 29 de partit. En la segona part, les ocasions se succeïen, qualsevol dels dos equips podria haver marcat, sobretot prop del minut 55, en una clara ocasió de Trezeguet, i posteriorment, una del francès Henry. Però a mesura que avançaven els minuts, els homes de Roger Lemerre anaven perdent els nervis, i els senegalesos, molt esperonats, gaudien d'oportunitats per fer el 0 a 2. Finalment, amb Zidane a la banqueta, la selecció campiona s'estrena amb una derrota davant un equip on la majoria de jugadors juguen a la Lliga francesa. Potser aquest ha estat el secret perquè la selecció que compta amb els màxims golejadors de les lligues anglesa, italiana i francesa hagi perdut.