Handbol

França derrota la selecció espanyola i deixa tocades les aspiracions dels de Pastor (27-28)

La selecció espanyola ha començat amb derrota la segona fase de l'Europeu després de perdre contra la imbatuda França (27-28). Els homes de Juan Carlos Pastor no han fet un bon partit i veien com els francesos eren letals al contracop. Tot i així, la igualtat ha predominat fins al descans (15-15). A la represa, els "blues" han agafat una còmoda renda i en l'últim quart d'hora els espanyols han anat eixugant aquesta diferència fins a situar-se a només un gol a pocs segons per al final. Però ni Alberto Entrerríos ni Iker Romero han pogut aconseguir l'empat. Daniel Narcisse, amb 7 dianes, ha estat el màxim golejador del matx.

Amb aquesta derrota, l'equip espanyol veu com es compliquen les seves aspiracions de guanyar el torneig i obtenir la classificació directa per als Jocs de Pequín, el Mundial de Croàcia de l'any que ve i l'Europeu d'Àustria 2010. Els pròxims rivals seran les potents seleccions de Suècia i Islàndia i, a més, sense marge d'error, ja que només els dos primers del grup -el completen Hongria i Alemanya- passen a semifinals.