El secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile
El secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile
Barcelona

Fraile cessa del seu càrrec després que una auditoria hagi revelat pèrdues econòmiques a la Confederació de Comerç

La Confederació de Comerç no accepta la seva dimissió, però sí que va aprovar que es faci un pla de viabilitat de la confederació que passaria per reduir la plantilla

RedaccióActualitzat

La Confederació de Comerç de Catalunya ha cessat el seu secretari general durant 31 anys, Miquel Àngel Fraile. La principal raó és la gestió econòmica de l'entitat, després que en els tres darrers excercicis s'han acumulat unes pèrdues de més de dos milions d'euros, segons l'auditoria que va encarregar fa un any la nova presidenta de l'entitat.

Segons ha explicat Fraile a TV3, va renunciar al càrrec perquè considerava que calia renovació, però no pas per l'existència de cap irregularitat. En una reunió, celebrada aquest dilluns, que es faci un pla de viabilitat de la confederació que passaria, entre altres coses, per reduir la plantilla.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Fraile ha negat que hi hagi hagut irregularitats en la gestió econòmica del dia a dia de l'associació.

"No hi ha cap situació d'incorrecció, l'assemblea general va aprovar els comptes amb dues abstencions. Els comptes estan auditats amb normalitat. No hi ha situacions d'irregularitats ni situacions rares sinó que és una entitat que presenta pèrdues".

Miquel Ángel Fraile és secretari general de la Confederació del Comerç de Catalunya des del 1985.

Anar al contingut