Madrid

Fraga s'encara al PP per votar a favor d'una moció de condemna del franquisme al Parlament gallec

El senador i president fundador del PP, Manuel Fraga, s'ha encarat al seu propi partit per haver votat a favor d'una resolució presentada al Parlament gallec de condemna de la dictadura franquista. El fundador del PP també ha reservat algunes paraules per a l'expresident del govern Felipe González, i ha dit que "no estaria malament que el seu partit li trenqués la cara" per reobrir el debat sobre l'energia nuclear.

Actualitzat
El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, va dir ahir que el PP s'havia vist "forçat" pel BNG i el PSOE a donar suport a la proposta. Fraga li ha respost avui, durant la XIII reunió de la Unió Interparlamentària que el PP celebra a la Corunya, que "nosaltres no ens podem veure forçats a res".

A la reunió Fraga també ha reservat algunes paraules per a l'expresident Felipe González, que ahir va dir ahir que volia obrir el debat sobre l'energia nuclear encara que li partissin la cara. L'expresident de la Xunta de Galícia ha dit que "no estaria malament, per cert", en relació al repte plantejat per González. Fraga ha recordat que la seva formació sempre ha reivindicat l'energia nuclear.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut