Els Membres d'Honor de l'Acadèmia del Cinema amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la presidenta de l'Acadèmia, Isona Pass…
Els Membres d'Honor de l'Acadèmia del Cinema amb l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la presidenta de l'Acadèmia, Isona Passola aquest dimecres durant l'acte dels Premis Gaudí
Barcelona

Foto de família dels nominats als premis Gaudí amb l'alcalde Xavier Trias

La gala dels VII Premis Gaudí tindrà lloc l'1 de febrer al Palauet.

RedaccióActualitzat

Els nominats als VII Premis Gaudí i els nous membres d'honor de l'acadèmia del Cinema Català han assistit aquest dimecres al Palauet Albéniz per fer-se la tradicional foto de família al costat de l'alcalde Xavier Trias.

La presidenta de l'Acadèmia, Isona Passola, ha recordat durant la trobada que són "temps difícils" per al sector cinematogràfic. Per la seva banda, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha volgut reiterar seva la confiança amb el cinema català, destacant Barcelona és avui "un plató cinematogràfic de primera", ja que cada any es roden unes 2.500 produccions. A més a més, Trias ha mostrat la seva satisfacció per acollir aquest esdeveniment, que se celebrarà l'1 de febrer, al Palauet Albéniz.

Durant la trobada s'ha fet un reconeixement als nous membres d'honor: el realitzador de cinema publicitari Josep Miquel Aixalà; l'exhibidor i director de cinema valencià Antonio Llorens Sanchis; els dissenyadors de personatges d'animació Jordi i Carles Grangel; el fundador d'Imatge Film Ramón Martos, i l'actriu Rosa Novell, que no ha pogut assistir a l'acte.

Anar al contingut