Forners valencians patenten un pa més nutritiu i que dura tot el dia sense perdre qualitats

Els forners valencians han patentat un pa que s'ha d'elaborar a la manera tradicional, però amb una barreja de farines i cereals que el fan més nutritiu i que dura tot el dia sense fer-se gomós. Els ingredients estan pensats per un equip d'investigació de la Universitat de València. Per cert, Espanya és el país d'Europa on menys pa es consumeix, per la mania que engreixa.
Forners valencians patenten un pa més nutritiu i que dura tot el dia sense perdre qualitats
València

Forners valencians patenten un pa més nutritiu i que dura tot el dia sense perdre qualitats

Els forners valencians han patentat un pa que s'ha d'elaborar a la manera tradicional, però amb una barreja de farines i cereals que el fan més nutritiu i que dura tot el dia sense fer-se gomós. Els ingredients estan pensats per un equip d'investigació de la Universitat de València. Per cert, Espanya és el país d'Europa on menys pa es consumeix, per la mania que engreixa.
Actualitzat
El pa valencià és el resultat d'una investigació encomanada per la confederació de forners a la Universitat de València. S'ha d'elaborar a la manera tradicional i amb una composició de farines i cereals que el fan més nutritiu.

Els experts recomanen 200 grams de pa al dia. És bàsic per a la nutrició i asseguren que no engreixa.

Aquesta iniciativa tracta de retornar al pa el paper tradicional que ha tingut en la dieta mediterrània. I entre els forners i el públic està tenint una excel·lent acollida.