Acte amb el cap de llista de Junts pel Sí per Lleida, Josep Maria Forné, a la UdL el 23 de setembre del 2015. Trobada amb joves universitaris a la c…
Acte amb el cap de llista de Junts pel Sí per Lleida, Josep Maria Forné, a la UdL el 23 de setembre del 2015. Trobada amb joves universitaris a la cafeteria del Campus de Cappont. (Horitzontal)

Forné (JxSí) remarca la importància que els joves es comprometin el 27-S "perquè d'oportunitats com aquesta no n'hi hauran"

Lleida (ACN).- El cap de llista de Junts pel Sí per Lleida, Josep Maria Forné, ha defensat la importància que té que els joves es comprometin en un moment com l'actual i que el 27-S apostin per la independència "perquè d'oportunitats com aquesta no n'hi hauran i s'hi juguen el seu futur". El candidat ha remarcat la necessitat d'acostar-se a aquest col·lectiu per tal que "la seva distància amb la política clàssica es pugui trencar a través del que representa la candidatura de Junts pel Sí i en aquest moment tan singular en la història del nostre país". Forné, acompanyat de la també candidata Marta Vilalta, ha participat aquest dimecres en una trobada a la Universitat de Lleida (UdL) amb joves universitaris.

Actualitzat
Anar al contingut