Barcelona

Forcadell, sobre la inhabilitació: "L'estat espanyol és el primer interessat que no passi"

La presidenta del Parlament diu que seria "un desprestigi antidemocràtic", en una entrevista que podreu sentir a dos quarts de nou del vespre a l'"Hemicicle" de Catalunya Informació i al web de Catalunya Ràdio Catalunya Informació

RedaccióActualitzat

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, està convençuda que l'estat espanyol és el primer interessat que no la inhabilitin perquè representaria un desprestigi antidemocràtic als ulls del món.

En una entrevista a Catalunya Informació, quan falta una setmana perquè declari davant la justícia com a imputada, Forcadell admet que una sentència condemnatòria podria fer replantejar el full de ruta, tot i que no li passa pel cap que la inhabilitin.

"No ha passat mai que es penalitzi i vagi per la via penal el debat d'idees. Això és el que està passant. La inhabilitació seria un precedent antidemocràtic que desprestigiaria tant l'estat espanyol que ell és el primer interessat que això no sigui així."

Recordem que hi ha veus des de l'independentisme que suggereixen avançar el referèndum si acaben inhabilitant la presidenta del Parlament. Forcadell sosté que el procés que s'ha obert contra ella és un procés clarament polític i qualifica d'"operació monòleg" la pretesa voluntat de diàleg del govern espanyol.

L'entrevista completa la podreu sentir a dos quarts de nou del vespre a l'"Hemicicle" de Catalunya Informació i al web de Catalunya Ràdio.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut