Barcelona

Emotiu homenatge dels treballadors del Parlament a Carme Forcadell

"M'heu emocionat, però us demano que "aneu a treballar com sempre heu fet, amb professionalitat, i sempre orgullosos d'aquest país que tenim", els ha dit

Actualitzat
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha rebut una forta ovació del personal de la cambra aquest matí. 

Els treballadors l'esperaven a l'entrada i l'han aplaudit llargament mentre ella s'abraçava, emocionada, amb molts d'ells.

Forcadell els ha adreçat unes paraules d'agraÏment i ha els demanat que continuïn "treballant per fer aquest país millor":

"M'heu emocionat, però us demano que "aneu a treballar com sempre heu fet, amb professionalitat, i sempre orgullosos d'aquest país que tenim."

Poca estona després, ha agraït el gest a Twitter:

L'homenatge arriba l'endemà que la presidenta de la cambra i cinc membres de la mesa es traslladessin a Madrid per declarar al Suprem acusats dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació. 

El jutge del Suprem en va ajornar la declaració a petició de les defenses, que han demanat més temps per preparar-se. Així, no serà fins dijous que ve que hi hauran de tornar. Mentrestant, han d'estar localitzables. 

Els mateixos delictes s'imputen als membres del govern Puigdemont, una causa que es porta a l'Audiència Nacional perquè no són aforats. Recordem que en aquest cas la jutge ha dictat presó preventiva per als que van declarar.

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut