La citació rebuda per Anna Simó
La citació rebuda per Anna Simó
Barcelona

Forcadell i cinc membres de la mesa reben la citació i aniran a declarar al Suprem

Tots han rebut conjuntament al Parlament la citació per demà i divendres per la querella de rebel·lió, sedició i malversació arran de la declaració independentista

RedaccióActualitzat

Carme Forcadell i cinc membres de la mesa del Parlament han rebut aquest matí la notificació del Tribunal Suprem perquè compareguin demà i divendres per la querella de la fiscalia que els acusa de rebel·lió, sedició i malversació arran de la declaració independentista. Tots han rebut la notificació conjuntament a la cambra i han anunciat que pensen anar a declarar. A més de Forcadell, el Suprem ha citat Lluís Corominas, Anna Simó, Lluís Guinó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet. Declararan al Suprem perquè tots mantenen la condició d'aforats.

Anna Simó comunicava, a través del seu compte de Twitter, que anirà a declarar:

 

 

 

El diputat de Catalunya Sí que es Pot Joan Josep Nuet, fins la setmana passada secretari tercer de la mesa, ha confirmat, en declaracions a Catalunya Ràdio, que demà anirà al Suprem, i ha assegurat que la decisió de Puigdemont de no presentar-se pot acabar perjudicant la resta d'encausats. Nuet denuncia que, en el seu cas, la querella presenta greus errors, ja que ell sempre ha votat en contra de la independència.

Els mateixos dies, demà i divendres, estan citats a declarar a l'Audiència Nacional Carles Puigdemont i el seu govern, cessat per l'executiu espanyol. L'advocat de Puigdemont a Bèlgica, l'expert en drets humans Paul Bekaert, ha assegurat, però, que el president no es presentarà a la citació de l'Audiència Nacional.

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàEleccions 21D
Anar al contingut