L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, amb el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, el conseller de Territori, Josep Rull i altres p…
L'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, amb el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, el conseller de Territori, Josep Rull i altres personalitats el 18 de maig de 2017. (Horitzontal)

Foment es compromet a començar les obres per soterrar la R2 a Montcada i Reixac a principis 2020

ACN Montcada i Reixac.-El soterrament de la R2 al seu pas per Montcada i Reixac (Vallès Occidental) arrencarà a principis de 2020. Així ho ha assegurat el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, després de la reunió que ha mantingut aquest dijous a la localitat amb representants municipals i de la Generalitat. L'actuació afectarà gairebé quatre quilòmetres de vies, des del barri de Vallbona de Barcelona fins la sortida de Montcada i Reixac per sota el pont de la C-33. Comptarà amb un pressupost de 300 MEUR i un termini d'execució de 38 mesos. Properament s'elaboraran dos estudis informatius amb la declaració d'impacte mediambiental pertinent i després es redactarà el projecte constructiu. L'estudi sobre el qual s'està treballant també contempla la construcció en paral·lel d'una tercera via que arribaria fins al terme municipal de Montmeló i que obre la porta a millorar la xarxa de Rodalies amb més trens semidirectes i espai extra per intervenir en cas d'incidències ferroviàries.

Anar al contingut