Madrid

Florentino Pérez fa una crida a la unitat del madridisme

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha resolt l'encreuament de declaracions entre el seu cos tècnic i els jugadors amb una crida a la unitat, aprofitant un acte celebrat a l'estadi Santiago Bernabéu. "Al Reial Madrid el mouen la força, l'energia, els sentiments i la passió de milions d'aficionats. A ells ens devem sempre perquè ells ens impulsen cada dia i perquè ells estan al nostre costat sempre".

Actualitzat
Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha resolt l'encreuament de declaracions entre el seu cos tècnic i els jugadors amb una crida a la unitat, aprofitant un acte celebrat a l'estadi Santiago Bernabéu.

El president madridista ha presentat la cinquena edició de beques a la investigació de la càtedra del Reial Madrid al costat de l'escriptor peruà Mario Vargas Llosa, i en el seu discurs ha deixat un missatge clar per al portuguès José Mourinho, el seu cos tècnic i els jugadors. "Al Reial Madrid el mouen la força, l'energia, els sentiments i la passió de milions d'aficionats. A ells ens devem sempre perquè ells ens impulsen cada dia i perquè ells estan al nostre costat sempre".

"Aviat afrontarem dos nous i grans reptes, la Final Four de bàsquet a Londres i la final de la Copa del Rei de futbol", ha assegurat. "Hem d'estar units, lliurar el millor que tenim precisament per a la nostra gent i els nostres seguidors. I els nostres jugadors ho faran", ha apuntat realitzant una crida a la unitat en un final de temporada en què el Madrid es juga les seves opcions d'aconseguir un títol, la Copa del Rei, el 17 de maig davant l'Atlètic de Madrid, en partit que es disputarà a l'estadi Santiago Bernabéu.

Mentrestant, l'equip de bàsquet que dirigeix Pablo Laso disputarà aquest cap de setmana a Londres la fase final de l'Eurolliga. S'enfrontarà al Barça Regal en semifinals.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut