El fracàs d'un magatzem de gas al Mediterrani
El fracàs d'un magatzem de gas al Mediterrani
Madrid

Florentino Pérez demanda el govern espanyol perquè va cobrar poc pel Castor

ACS considera insuficients els 300 milions d'euros que va rebre per operar durant dos anys el magatzem de gas

RedaccióActualitzat

ACS, la constructora de Florentino Pérezdemanda el govern espanyol perquè considera insuficient la retribució de 300 milions d'euros que va cobrar per treballar durant dos anys al magatzem de gas Castor. A la companyia del president del Reial Madrid estan convençuts que no es veuran afectats per la investigació judicial dels terratrèmols ni per la sentència del Constitucional que anul·la la indemnització multimilionària que van rebre.

La constructora contraataca. No només no preveu tornar la indemnització que el TC ha anul·lat sinó que, a més, demanda l'executiu central perquè creu que va rebre pocs diners per explotar la planta de gas. El Ministeri d'Indústria li va assignar 300 milions per haver mantingut les inoperatives instal·lacions del Castor entre el 2012 i el 2014. Ho revelen els comptes que la companyia va presentar l'any passat, segons informa l'Agència Catalana de Notícies.

 

 

El recurs contenciós administratiu es va presentar el gener del 2017 i la companyia de Florentino Pérez argumenta que els diners assignats "no són raonables".

ACS descarta que pugui provocar-li algún perjudici o algun efecte advers significatiu tant la sentència del TC com la investigació oberta pel jutge de Vinaròs per aclarir l'origen de la crisi sísmica que va sacsejar la costa ebrenca i el nord de Castelló a finals del 2013.

Notícia relacionada: Querella criminal contra cinc exministres i Florentino Pérez per "blindar" el Castor

ARXIVAT A:
Castor
Anar al contingut