Fórmula 1

Flavio Briatore i Pat Symonds abandonen Renault i es converteixen en les primeres víctimes de l'afer Piquet

Nou capítol de l'afer Piquet a la Fórmula 1. ING Renault F1 ha emès aquest migdia un comunicat en què s'indica que el director de l'escuderia, l'italià Flavio Briatore, i el cap d'enginyeria, Pat Symonds, l'han abandonada. En el breu comunicat també diu que l'escuderia no contestarà a les al·legacions recents fetes per la FIA relatives al Gran Premi de Singapur de l'any passat, i afegeix que abans de comparèixer davant el Consell Mundial de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) de dilluns que ve l'equip no farà cap comentari.

Actualitzat
Flavio Briatore i Pat Symonds han deixat l'equip Renault. Així ho diu el comunicat de la marca francesa, que vol tallar d'arrel qualsevol responsabilitat en l'accident de Piquet. A més, Renault no respondrà a les al·legacions de la FIA sobre l'accident de Nelson Piquet a Singapur i fins que el consell no es reuneixi, la setmana vinent, no parlarà sobre la qüestió.

Des que Briatore va fer fora Nelsinho, el pare del corredor va dir que no pararia fins a pagar amb la mateixa la moneda a l'italià, que avui s'ha convertit en la primera víctima d'aquest afer. Però no només d'aquesta lluita, sinó també de la guerra entre Briatore i el president de la Federació Internacional, Max Mosley. L'anglès deixa el càrrec a l'octubre i ha vist com Renault li posava en safata el cap de Briatore.

I, mentrestant, encara falta saber què passarà amb Nelson Piquet, responsable d'un accident que hauria pogut afectar altres pilots o els espectadors. I també si tot això repercutirà, d'alguna manera, en el pilot asturià vencedor a Singapur al 2008 gràcies, en part, a aquest incident.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut