Pla mig on es pot veure diversos agents dels Mossos d'Esquadra traslladant a un furgó a l'acusat de matar dos agents rurals a Aspa, despré…
Pla mig on es pot veure diversos agents dels Mossos d'Esquadra traslladant a un furgó a l'acusat de matar dos agents rurals a Aspa, després de la reconstrucció dels fets, el 24 de gener de 2017. (Horitzontal)

Fiscalia demana presó provisional per dos delictes d'assassinat a l'acusat del crim d'Aspa

Actualitzat

ACN Aspa.-La fiscalia de Lleida ha demanat presó provisional per dos delictes d'assassinat a Ismael Rodríguez, el caçador de 28 anys acusat de matar dos agents rurals dissabte passat a Aspa (Segrià). Després de la compareixença en seu judicial, el fiscal ha demanat aquesta mesura cautelar pels assassinats a l'entendre que els va cometre amb ''traïdoria, atemptat i tinença il·lícita d'armes''. Posteriorment, pels volts de la una de la tarda, la comitiva judicial s'ha desplaçat juntament amb l'acusat fins als terrenys d'Aspa on van tenir lloc els fets per fer la reconstrucció. Pocs minuts abans de les dues, els Mossos d'Esquadra han tornat a carregar a l'acusat al furgó policial i l'han tornat a traslladar als jutjats del Canyeret on s'espera que en les properes hores el jutge que instrueix el cas dictamini una resolució sobre la seva situació.

Durant la reconstrucció, l'acusat, la comitiva judicial i els agents de la policia que porten la investigació han anat recorrent els diferents bancals del camp d'oliveres on van morir a trets els dos agents rurals dissabte passat. En alguns moments i des d'una important distància delimitada pels Mossos d'Esquadra s'ha pogut veure l'acusat amb una escopeta a les mans recreant els tràgics fets de dissabte.

Anar al contingut